Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Piese si consumabile industriale
246 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hygene Management: solutii si echipamente de spalare in industria alimentara. Uleiuri, vaseline, emulsii de aschiere, protectia suprafetelor Rulmenti, lagare, simeringuri, echipamente auxiliare SKF.Curele trapezoidale, curele de transmisie, roti de curea, intinzatoare, furtune hidraulice si alimentare.Adezivi si etansanti pentru aplicatii industriale. "O"-ringuri, etansari hidraulice.Parti componente, echipamente pneumatice si hidraulice. Scule, elemente de asamblare. Aparate de masura si control. Lant Gall, roti,intinzatoare.Benzi transportoare inchise sau deschise, role de transport, placi gaurite, site inox.

Motoare, reductoare, variatoare de turatii.Filtre de ulei si aer, separatoare ulei.Piese de schimb pentru masini componente ale liniilor de imbuteliere.

Schimbatoare de caldura, ventil SAMSON
-Masini de impachetat/despachetat
-Masini de spalat sau clatit
-Masini de umplut sticle PET-uri sau doze
-Masini de capsat sticle si inchidere PET
-Masini de etichetat si inspectoare
-Piese componente pentru transportoarele de sticle, casete, PET-uri. Capuri compacte de impachetare/despachetare.

Dispozitive liniare de centrare sticle pentru masinile de imbuteliat KHS de tipul DELTA, A/B/C si seria Monoblock; Cilindri de ridicare pentru masinile de umplut Ortmann+Herbst Piese componente pentru transportoare navete, sticle pline, sticle goale, cutii, alimente. Proiectare-executie-punere in functiune orice tip de transportor.
-Lavete bumbac, echipamente protectia muncii.
Din Gura in Gura